Aby rozszerzyć swoją globalną obecność, NAVBLUE, spółka zależna Airbusa zajmująca się rozwiązaniami w zakresie operacji lotniczych, ogłasza otwarcie nowej bazy w Gdańsku w Polsce, uznanego centrum lotniczego i oprogramowania w Europie.
Biuro w Gdańsku, które zostanie oficjalnie otwarte do końca III kwartału 2022 r., specjalizuje się w produkcji danych i oprogramowania lotniczego, rozwijaniu lokalnego ekosystemu talentów, rozwoju, produkcji i dostarczaniu najnowocześniejszych produktów i rozwiązań lotniczych. Wspieraj wydajność operacyjną i zrównoważone lotnictwo.
Dzięki temu otwarciu NAVBLUE kontynuuje swoją globalną ekspansję i posiada obecnie 4 zakłady w Europie (Francja, Wielka Brytania, Polska i Szwecja) oraz biura w Kanadzie, USA, Tajlandii i Singapurze.
Fabrice Hamel, CEO NAVBLUE, powiedział: „Dzięki naszemu nowemu biuru w Polsce wzmacniamy sieć NAVBLUE w Europie i na świecie. Mamy przyjemność otworzyć w Gdańsku z uznanym talentem w tworzeniu oprogramowania.
Kontynuował: „Ułatwi to współpracę z innymi zespołami z Europy, Azji i obu Ameryk. Naszą misją jest stać się efektywną i atrakcyjną firmą, pracodawcą z wyboru w regionie i zachęcamy potencjalnych kandydatów do aplikowania Teraz.”
O NAVBLUE:
NAVBLUE to firma usługowa Airbus, będąca w całości własnością Airbusa i zajmująca się operacjami lotniczymi i rozwiązaniami do zarządzania ruchem lotniczym. NAVBLUE oferuje produkty i usługi oraz wiedzę ekspercką w różnych dziedzinach, w tym cyfrowe operacje w kokpicie, systemy centrów kontroli operacyjnej (OCC), inżynieria operacji lotniczych, nawigacja oparta na osiągach, na ziemi i w dowolnym samolocie, w środowiskach cywilnych i wojskowych. (PBN) i zarządzania ruchem lotniczym (ATM). Zatrudnia 465 pracowników na całym świecie, posiada biura w Kanadzie, Francji, Singapurze, Szwecji, Tajlandii, Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych oraz przedstawicielstwa w wielu krajach na całym świecie.
Wyróżniony obraz przypisany do NAVBLUE
„Student. Prawdopodobnie specjalista od kafeterii w kafeterii. Profesjonalista telewizyjny. Kuglarz. Profesjonalny specjalista od żywności. Typowy alkoholik.”