Adele przeciwstawiła się ostatecznemu brytyjskiemu testowi smaku, jedząc tradycyjne potrawy, od ślimaków po cętkowane koguty – wszystko to z przepaską na oczach. Wideo / pułk
Brytyjska gwiazda Adele usiadła z brytyjskim Vogue, aby spróbować przysmaków ze swojej ojczyzny, ujawniając więcej o sobie.
W filmie opublikowanym w tym tygodniu piosenkarka, która niedawno wydała swoją długo oczekiwaną piosenkę Easy On Me, spróbowała wielu brytyjskich potraw, nosząc przepaskę na oczach.
Fani dostali wiele ciekawych faktów na temat piosenkarza. Na przykład, jeśli chodzi o herbatę, Adele preferuje napiwki PG i jak każda Brytyjka ma wyjątkowy sposób, w jaki uwielbia ją przygotowywać.
„Lubię zrobić torebkę z herbatą, dodać trochę mleka, trochę cukru, zamieszać, zamieszać, wymieszać, wyjąć i kłaść w dowolnym miejscu” – wyjaśniła.
Wśród potraw, które Adele próbowała odgadnąć, znalazły się Maczuga, Ryba, Pork Pie, Drobiazg, Banoffee Pie, Battenberg, Eaton Mess, Spotted Dick i Fish Pie, a także pełne angielskie śniadanie.
Jej ulubioną brytyjską potrawą jest niedzielna pieczeń i dodaje, że jest bardzo dobra w przyrządzaniu jej w każdą niedzielę. „To ulubieniec mojego syna” – dodaje.
Adele jest również bardzo nastawiona na posiłek Nando i staromodną grę w żetony.
Zdradziła, że posiłek dla skazanych na śmierć będzie składał się z „trzech elementów” składających się z: nuggetsów z kurczaka, burgera i frytek.
Adele powiedziała również fanom, że nauczyła się gotować w wieku 18 lat, kiedy zmęczona wydawaniem pieniędzy na fast foody, przeczytała 30-minutowe posiłki Jamiego Olivera.