Restauracja Hawick polskiej pary została uznana za najlepszą w południowej Szkocji

Restauracja Hawick polskiej pary została uznana za najlepszą w południowej Szkocji

Restauracja A BORDERS już drugi rok z rzędu została uznana za najlepszą na południu Szkocji.

Polska para otrzymała kolejne wyróżnienie za swoją rosnącą kolekcję po otrzymaniu ciepłego wsparcia od ludzi w Hawick i nie tylko.

Adams Kitchen przy Hawick High Street znalazł się teraz w kategorii „Best of South Scotland” podczas Food Awards Scotland 2022, wystawianych w Glasgow Marriott Hotel.

Wyróżnienie wynika z długiej linii nagród zdobytych przez restaurację, w tym wygranej w kategorii „Najlepsza restauracja” w Borders Retail Awards dwa lata z rzędu.

Właścicielka biznesu Kamila Raczyńska, która dziesięć lat temu przyjechała do Borders z rodzinnej Polski z mężem Peterem, uważa, że ​​mieszkańcy miasta są istotną częścią sukcesu restauracji od jej otwarcia sześć lat temu.

Camilla powiedziała: „W zeszłym roku zdobyliśmy nagrodę „Best of Scotland”. Wszystkie nasze nagrody są dla nas wyjątkowe.

„Kiedy coś wygrywamy, to znaczy, że zrobiliśmy coś dobrego, to przywilej. Jesteśmy z Polski, zamieszkaliśmy w tym małym miasteczku i cieszymy się z nominacji.

„Wciąż jesteśmy zajęci, zajęci, mamy stałych klientów i ludzi po Covid, którzy nas wspierali, co było genialne. Czujemy się częścią rodziny w tym mieście.

„Przed COVIDem miałem nowe plany, ale teraz planujemy z jedno- lub dwumiesięcznym wyprzedzeniem i to wystarczy. Cieszymy się z naszej pracy i życia.

Restauracja, która korzysta z produktów Borders, regularnie zbiera pięciogwiazdkowe recenzje na TripAdvisor.

Najnowsza odpowiedź klienta mówi: „Mój pierwszy raz w tym miejscu, ale na pewno nie będzie to mój ostatni. Przyjazny gospodarz, urocza atmosfera. Małe menu, ale kilka dobrych wyborów. Jedzenie przyszło szybko i było pyszne i obfite. Większość recenzji jest pięć gwiazdek i zasłużone.

Cyril Lamb

„Student. Prawdopodobnie specjalista od kafeterii w kafeterii. Profesjonalista telewizyjny. Kuglarz. Profesjonalny specjalista od żywności. Typowy alkoholik.”

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *