„]”,” Filter „:” nextExceptions „:” img, blockquote, div „,” nextContainsExceptions „:” img, blockquote „}”>
Uzyskaj dostęp do wszystkiego, co publikujemy po dołączeniu>>, „name”: „in-content-cta”, „type”: „link”} „> VeloNews lub Outside +.
Primos Rocklich wygrał w Monako „Pekin”
Primos Rocklich wyprzedził Sonny’ego Golbrelli i Tadeja Bokhara. Rozpocznij „Dziobanie” Kryterium Niedziela.
Tytuł całodniowego festiwalu kolarskiego w Monako organizowanego przez ridera Matteo Trend ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Wydarzenie obejmie przejażdżkę dla dzieci oraz serię akcji charytatywnych mających na celu zebranie funduszy dla fundacji Charlene de Monaco i Michael Scarponi.
„Sukces tej edycji bardzo nas cieszy. Wynagradza wysiłki włożone w jego usprawnienie i motywuje nas do pracy już w przyszłym roku” – powiedział Trentin.
„Ideą Pekinu nie jest impreza dla profesjonalistów, ale dzień poświęcony kolarstwu, w którym chcieliśmy, aby na rowerze uczestniczyły rodziny i dzieci. A ten tor został zaprojektowany, aby bawić nie tylko profesjonalistów, ale wszystkich.
Trend zorganizował ten dzień, aby promować zrównoważoną mobilność i bezpieczeństwo drogowe w regionie Monako. Obecni byli także Peter Sagan, Chris Froome i Geraint Thomas.
Polska trasa wytycza drogę do 2022
Organizatorzy polskiej trasy pokazali jej siedem etapów Podróż Na rok 2022.
„Nadszedł dzień, na który wszyscy fani Tour de Polon czekali” – powiedział w sobotę dyrektor wyścigu Cheslav Long. „Chcemy wam pokazać, co zrobiliśmy wiele miesięcy wcześniej niż zwykle”.
Polska trasa 2022 rozpocznie się 30 lipca sceną w Lublinie i w przyszłym tygodniu odbędzie się na południu kraju. Polska trasa będzie składać się z trzech szybkich finiszów, 15,4 km w górę TT i trzech trudnych, klasycznych pozycji dla zawodników GC. Impreza World Tour kończy się 5 sierpnia w Crago.
Joao Almeida wygrał wyścig w tym roku, wygrywając oba etapowe zwycięstwa w formacie posezonowym.
„Student. Prawdopodobnie specjalista od kafeterii w kafeterii. Profesjonalista telewizyjny. Kuglarz. Profesjonalny specjalista od żywności. Typowy alkoholik.”